Család 2018-03-02T19:32:57+00:00
A VARSÁNYI CSALÁD

A mi családunkat egymás szeretetén kívül a szakma, a borászat szeretete is összeköti.

Azt mondják, ha az ember szereti a munkáját, akkor a gyermekei is jó eséllyel követik hivatásában. Mert az ember, aki szereti a munkáját, rajongva mesél róla. Leülni a tűz mellé egy családi kiránduláson, és mesélni kezd mindarról a szépről, amit a borászat ad. Ez pedig sok gyermek fantáziáját beindítja. Így száll aztán át generációról generációra a tudás, miközben a fiatalabbak új lendületet visznek a munkába és magába a borba is. Talán emiatt mutat egy Varsányi palack ugyanolyan jól egy aranylakodalmi asztalon, fiatalok romantikus estéjének kellékeként, vagy kerül elő egy baráti társaság beszélgetése közben.

GENERÁCIÓKON ÁT

Ahogy minden családban, úgy nálunk is több generáció éli életét. Több meglehetősen különböző generáció, akik mást kedvelnek, máshogy élnek, mások az elképzeléseik az életről és mások a borokról is. Persze vannak közös tapasztalatok, együtt megélt évtizedek, de hitünk szerint ha minden generáció egy kicsit saját magára formálja a pincészetet az biztosítja annak folyamatos fejlődését.

TRADÍCIÓ ÉS INNOVÁCIÓ

A Varsányi családot és így a pincészetet is a tradíciók tisztelete, valamint a folyamatos fejlődni, újítani vágyás jellemzi. Ennek köszönhetően a több évtized alatt felhalmozott tapasztalat és az új lehetőségek harmonikus elegye kerül minden palackba.

Szeretne többet megtudni a borokról és szakértőként elmerülni a borfogyasztásban?

Első lépésként ezekre az alapvető ismeretekre feltétlenül szüksége lesz.

Töltse le még ma!
BORSZAKÜZLET NYITVA TARTÁS

HÉTFŐ – PÉNTEK

08:00 ~ 16:00

3351 Verpelét, Dózsa György út 3/1.

Telefon: +36 (36) 559-012 / 114 mellék

vinoteka@varsanyipinceszet.hu