Birtok 2018-03-02T19:32:38+00:00
VARSÁNYI PINCÉSZET, VERPELÉT

A jó bor titka a jó szőlő. A jó szőlőé pedig a csodálatos környezet.

Dőljön kényelmesen hátra a székében, fogjon egy pohár bort, hunyja be a szemét, és képzeljen maga elé egy helyet, ahol kicsit melegebben süt a nap, mint másutt. Ahol a szellő olyan finoman simogatja a bőrét, mint a legfinomabb selyem. Ahol olyan friss a levegő, hogy minden lélegzetvétel után mosolyogni támad kedve. És a föld… a föld olyan puha, mint egy tollpárna. Ez a hely nem egy messzi országban van, nem Toszkánában, hanem itt, a mi csodálatos hazánkban, Magyarországon.

MI VERPELÉTIEK

Mi olyan szerencsések vagyunk, hogy ebben a fantasztikus környezetben szüretelhetjük minden évben a szőlőnket. Verpelét nem Róma, nem is Párizs, de legalább egyszer mindenkinek látnia kell. Bár, aki belekóstol, az nem tud betelni vele. Ezt az érzést szeretnénk visszaadni minden palack borunkban, hogy azt a kellemes hangulatot, amit Verpelét ad, ne csak mi Verpelétiek érezzük nap mint nap.

SZENT JÁNOS VÖLGY KINCSE

Családunk 75 hektár területen gazdálkodik, melyek közül kiemelkedik az egyedülálló adottságokkal rendelkező Szent-János völgy.

Ez a csodás vidék biztosít mindent, amire az Olaszrizlingnek, Sárga Muskotálynak, Ottonel Muskotálynak és a Menoire szőlőknek szüksége van.

Szeretne többet megtudni a borokról és szakértőként elmerülni a borfogyasztásban?

Első lépésként ezekre az alapvető ismeretekre feltétlenül szüksége lesz.

Töltse le még ma!
BORSZAKÜZLET NYITVA TARTÁS

HÉTFŐ – PÉNTEK

08:00 ~ 16:00

3351 Verpelét, Dózsa György út 3/1.

Telefon: +36 (36) 559-012 / 114 mellék

vinoteka@varsanyipinceszet.hu